De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur / Events           
Uitgebreid zoeken
|  


Het ongeneeslijke genezen
vitamine C, infectieziekten en toxines

Auteur: Thomas E. Levy


 35,50Levertijd: 1-3 werkdagenTotale Cover/ Vergroot afb.
Kijk in het boek
recensies

attendeer een relatie

Audio en Video

376 pagina's
ISBN: 9789079872473
Uitvoering: Hardcover
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  Linkedin

Categorie: gezondheid >> niet regulier en eigen uitgaven
Trefwoorden: vitamine c  behandeling  alternatief  natuurlijk    
Samenvatting & achtergrondinformatie

Scroll naar onderen voor een lijstje van artsen die intraveneus vitamine C toedienen.

Dr. Thomas Levy, een cardioloog uit de USA, heeft dit baanbrekende boek geschreven om aan te tonen wat een wonderen vitamine C kan verrichten. Dit boek is geschreven voor zowel de professional in de gezondheidszorg als de particulier die geïnteresseerd is in zijn of haar gezondheid.

Naarmate de lezer verder komt in dit boek, zal het snel duidelijk worden dat veel van de originele onderzoeken zoals hier beschreven, voor het eerst 50 jaar geleden of nog eerder werden uitgevoerd. Verscheidene onderzoekers en auteurs houden zich al ruim een eeuw bezig met het schrijven over vitamine C, oftewel de 'anti-scheurbuik-factor'.

Vitamine C heeft bewezen zo'n fascinerende stof te zijn dat een grote hoeveelheid onderzoek naar de effecten ervan al plaatsvond voordat het nauwkeurig chemisch geïsoleerd kon worden.
De gunstige effecten van vers fruit en verse groenten op de gezondheid van zowel mensen als proefdieren vereisten geen exacte kennis van waar het hem in dat voedsel nu in zat, dat de algemene gezondheid zo geweldig verbeterde.

Dit boek beoogt veel meer dan alleen maar het bijeenbrengen van veel van het enorme onderzoeks-materiaal over vitamine C, infectieziekten en gifstoffen in één band. De algehele presentatie van de informatie over vitamine C in dit boek wordt als tamelijk uniek ervaren.
Veel van de denkbeelden en informatie die op de volgende bladzijden wordt aangedragen, zijn voortgekomen uit mijn voortdurende doelstelling, een beter begrip te krijgen van de talrijke en niet weg te denken klinische resultaten waarvan ik getuige was via het juiste gebruik van vitamine C.

Het boek beschrijft ook nog veel meer opmerkelijke successen die ik niet rechtstreeks heb aanschouwd, maar heb ontdekt in de bergen van gepubliceerde resultaten over vitamine C of die mij door enkele van mijn collega's zijn gerapporteerd.
Zulke resultaten blijven hetzij onbekend, dan wel worden door de meeste conventionele medische beroeps-beoefenaars genegeerd. De literatuur staat bol van onweerlegbare aanwijzingen dat vitamine C op unieke wijze de meest essentiële voedingsstof voor het bereiken en onderhouden van een zo goed mogelijke gezondheid is, en tevens het middel van eerste keus om een groot aantal van de meest voorkomende infectieziekten te genezen of effectief te behandelen.

Vitamine C is zeer aannemelijk de belangrijkste behandeling die de meeste patiënten met infecties, onafhankelijk van de diagnose en de vraag of men al met andere behandelingen en geneesmiddelen is begonnen, moeten krijgen.
Hopelijk zal dit boek een belangrijke rol spelen in de 'ontdekking' dat vitamine C een ongelooflijk belangrijke factor bij het handhaven en herstellen van menselijke wezens is.

Over de auteur:
Dr. Thomas Levy haalde een graad in biologie in 1972 aan de Johns Hopkins Universiteit. Zijn volgende graad behaalde hij in 1976 aan de Tulane University School of Medicine. In zijn verdere opleiding specialiseerde hij zich eerst in de interne geneeskunde en daarna in de cardiologie, en kreeg in beide disciplines Board Certification (globaal vergelijkbaar met onze inschrijving in het specialistenregister. In Nederland is dit slechts voor één medisch specialisme per persoon toegestaan).
Na voltooiing van zijn postdoctorale opleiding was dr. Levy nog drie jaar werkzaam als assistent-docent interne geneeskunde bij de Tulane Medical School.
Na een particuliere praktijk in volwassenencardiologie begon dr. Levy in 1994 zijn onderzoek naar de medische invloed van toxiciteit van het gebit bij dr. Hal Huggins.
In 1998 kreeg hij zijn juridische graad aan de universiteit van Denver en werd vervolgens toegelaten om in Colorado en het District Columbia als jurist te werken.
Dit boek is zijn vierde boek.

Artsen die de behandeling, beschreven in dit boek, toepassen:

Onderstaande lijst hopen we regelmatig aan te vullen:

Orthokliniek ‘t Gooi
www.orthokliniek.nl
Dr. J. Reijntjes
Huizerweg 54, 1402 AA Bussum
035 623 9362

REVITALIS
www.revitalis.nl
Gestelsestraat 16-B, 5582 HH Waalre
040 711 3026


Video's
Dr Levy over dit boek en Vitamine C

Deel 1


Deel 2


Deel 3
Recensie(s)
Vitamine C, een panacee?

door Anthon de Bont (orthomoleculair voedingskundige)

Voor de komst van Hippocrates, de grondlegger van de moderne geneeskunde, zochten de oude Grieken ter bestrijding van hun lichamelijke ongemakken hun heil voornamelijk bij de god Asklepios (Lat. Aesculapius). En om de dagelijkse toestroom van al die zieke Hellenen in goede banen te leiden, voerde Asklepios een groepspraktijk met zijn twee dochters: Hygieia, godin van de gezondheid en Panacea, godin van de geneesmiddelen. Door de opkomst van de moderne medische wetenschap is het gezondheidscentrum van Asklepios al eeuwenlang gesloten. Maar de namen van zijn dochters leven voort als 'hygiëne' en 'panacee'. Panacee als synoniem voor 'een middel tegen alle kwalen', een soort Haarlemmerolie, dat in de tijd van mijn grootmoeder bij alle mogelijke pijntjes en kwaaltjes werd gebruikt onder het motto 'baat het niet het schaadt ook niet …'

Breed-spectrumvitamine

Vitamine C wordt in de reguliere geneeskunde vaak lacherig afgedaan als Haarlemmerolie, een onwerkzaam middel tegen van alles en nog wat. Dat komt omdat artsen voor hun examens voornamelijk dikke boeken over farmaceutisch vervaardigde medicijnen uit het hoofd moeten leren en voedingswetenschap in het medisch curriculum nauwelijks aan de orde komt.
'Vitamine C voorkomt scheurbuik' is feitelijk alles wat de medisch student te horen krijgt. En dat is jammer, want uit wetenschappelijk onderzoek van de afgelopen decennia blijkt dat vitamine C veel meer kan dan alleen scheurbuik bestrijden. En een ruimere kennis over de werking van deze vitamine, zoals bij de behandeling van (acute) infecties en het toenemende probleem van antibiotica-resistente bacteriën kan zowel nu als in de nabije toekomst van cruciaal belang zijn!
Tot nu toe ontbrak het voor het Nederlandse taalgebied aan een wetenschappelijk stevig onderbouwd, voor de 'leek' toegankelijk en vooral compleet verhaal over de breed-spectrum werking van vitamine C.
Uitgeverij Succesboeken.nl is er in geslaagd een Nederlandse vertaling van het boek Curing the Incurable, Vitamine C, Infectious Diseases and Toxins van dr. Thomas E. Levy op de Nederlandse en Belgische markt te brengen. Levy wordt beschouwd als één van de beste vitamine C kenners. Hij beweert niet dat vitamine C een panacee is voor ALLE kwalen, maar laat door jarenlange studie van beschikbare research en ervaring uit zijn artsenpraktijk zien wat de waarde van vitamine C is.
Het boek bevat meer dan 1200 wetenschappelijke referenties. En die staan bol van onweerlegbare aanwijzingen dat vitamine C op unieke wijze de meest essentiële voedingsstof voor het bereiken en onderhouden van een zo goed mogelijke gezondheid is en tevens een middel om een groot aantal van de meest voorkomende infectieziekten met succes te behandelen.

Geneeslijk, omkeerbaar

De officieel aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C is 75 mg, net voldoende om geen scheurbuik op te lopen. Maar de potentie van vitamine C bij de bestrijding van infectieziekten is - bij gebruik van de juiste dosering- oneindig veel groter. Een uitslaande brand in het Rijksmuseum in Amsterdam zal immers ook niet bestreden kunnen worden met een plantengietertje, doch alleen met groot materieel om de meeste schade te voorkomen. Zo blijkt vitamine C in hoge dosering uitstekende diensten te bewijzen bij infecties door stafylokokken, streptokokken en pseudomonas.
Ook bof, mazelen, waterpokken, difterie en kinkhoest reageren gunstig op een behandeling met vitamine C. Het boek van Levy maakt op eenvoudige wijze duidelijk wanneer een infectieziekte te genezen, om te keren of te voorkomen is, door een juiste dosering van vitamine C, zoals die in de medische literatuur van de afgelopen eeuw is beschreven. Een infectieziekte zal als omkeerbaar tegenover geneeslijk beschouwd worden als een optimale hoeveelheid vitamine C duidelijk enkele van de symptomen en afwijkende laboratoriumwaarden - zoals bijv. CRP, een ontstekingsmarker - weet terug te draaien. Wanneer zo'n ommekeer volledig en blijvend is, zal de aandoening als geneeslijk worden beschouwd. Zo'n systeem zal het de lezer van dit boek die in de eerste plaats geïnteresseerd is in een specifieke infectieziekte mogelijk maken meteen naar dat hoofdstukje te gaan en gedocumenteerd te zien wat het effect van vitamine C op die ziekte is.

Antibiotica-resistentie

Afgezien van alle andere rampen die ons wereldsysteem op dit moment bedreigen, neemt ook het spook dat 'antibiotica-resistentie' heet, steeds grotere vormen aan. Als die ontwikkeling doorgaat en de farmaceutische industrie onvoldoende middelen ter beschikking stelt om infectieziekten adequaat te bestrijden, zullen wij op korte termijn geconfronteerd worden met volstrekt onbehandelbare epidemieën.
En hoewel vitamine C geen panacee tegen alle kwalen is wordt het in het licht van die dreigende ramp de allerhoogste tijd dat deze voedingsstof de erkenning en toepassing krijgt die het verdient. Niet in de microdosering van 75 mg per dag, maar in veel hogere doseringen zoals die gebruikt zijn door clinici en onderzoekers van wereldformaat - Linus Pauling, Albert Szent-Gyorgyi, Frederick Klenner en vele anderen. Het gebruik van optimale vitamine C doseringen, en het drastisch terugdringen van (te) veel antibiotica en andere medicijnen dient het streven te zijn van de moderne geneeskunde.

“Het boek van dr. Levy laat duidelijk bewijs zien dat vitamine C ziekten geneest. Het bevat meer dan 1200 wetenschappelijke referenties die de lezer hoofdstuk na hoofdstuk na kan lezen. Hij windt er geen doekjes om. Het is per ziekte gespecificeerd. Het is per dosering gespecificeerd. Het is praktisch. Het is leesbaar. Het is excellent” - Journal of Orthomolecular Medicine.

Een 'prikkelend' boek dat door elke arts, diëtist en voedingskundige en iedereen die zijn/haar gezondheid serieus wil nemen, gelezen moet worden!Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.