De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur / Events           
Uitgebreid zoeken
|  


Eerlijke geneeskunde
Effectieve, beproefde, goedkope behandelingen voor levensbedreigende aandoeningen

Auteur: Julia Schopick


 25,50Levertijd: 1-3 werkdagenTotale Cover/ Vergroot afb.
Kijk in het boek
attendeer een relatie

Audio en Video

320 pagina's
ISBN: 9789079872923
Uitvoering: Softcover
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  Linkedin

Categorie: gezondheid >> info speciale aandoeningen gezondheid >> niet regulier eigen uitgaven
Trefwoorden: alternatief  informatie  behandelingen  farmacie  Ldn    
Samenvatting & achtergrondinformatie

Het boek Eerlijke geneeskunde is ontstaan omdat de echtgenoot van de auteur, vanwege een hersentumor in het ziekenhuis belandde en operatie na operatie kreeg. Zo veel, dat de wonden op zijn schedel niet meer wilden dichtgroeien. Zijn vrouw en auteur van dit boek, Julia Schopick, vond via het internet een speciaal verband, dat ze op het hoofd van haar man had laten aanbrengen, waardoor de wonden binnen 'no-time' dicht waren. De artsen geloofden niet dat het door dat speciale gaasverband was gekomen. Zelfs niet toen Julia de uitvinder van het verband, ook een arts, contact op liet nemen met de behandelend artsen van haar man.

De gaasjes waren honderden keren goedkoper en effectiever dan de methode die het ziekenhuis , zonder resultaat, hanteerde. Julia liep tegen een muur van onbegrip. Julia ging verder speuren en kwam erachter dat er vele behandelwijzen waren die vele malen goedkoper en effectiever waren dan wat op dat moment in ziekenhuizen werd gehanteerd. Toch kwamen die behandelwijzen niet het ziekenhuis in. Behandelwijzen voor leveraandoeningen, MS, epileptische aanvallen (met name voor kinderen), lupus, artritis, etc.
Waren er financiële belangen die niets met gezondheid te maken hadden? Wat was er mis met goedkopere en effectievere behandelwijzen? Julia Schopick is de medische wereld ingedoken en beschrijft in dit boek vier behandelwijzen. Ze laat zowel patiënten als artsen, specialisten en experts aan het woord.

Haar missie is om miljoenen mensen te helpen aan eerlijke geneeskunde: waarom meer betalen voor niet-effectieve behandelingen, terwijl goedkoper en effectiever voorhanden is? Toen ze een aantal jaren geleden in deze materie rolde, was het tevens haar ambitie het zorgsysteem te veranderen. Deze naïeve gedachte heeft ze inmiddels maar laten varen, want de ziekenindustrie wil niet veranderen.
De ziekenindustrie is harde business en aan gezonde mensen is door die industrie niets te verdienen.
De verhalen, ervaringen en kennis van de diverse artsen en patiënten (ervaringsdeskundigen) in dit boek kunnen vele levens redden en verlengen.

In de woorden van de auteur:
"Dit boek gaat niet over het als slecht of ondoelmatig neerzetten van alle farmaceutische behandelingen. Vele zijn dat namelijk niet. En dit boek gaat er ook niet over dat alternatieve behandelvormen altijd beter zijn dan farmaceutische producten.
Nogmaals, vele zijn dat namelijk niet. En dit boek is niet voor mensen die naar hun arts luisteren en ieder woord uit zijn mond opvolgen alsof dat het heilig Evangelie is, of voor mensen die meer naar andere mensen luisteren dan naar hun eigen gevoel.
Dit boek is eerder voor mensen die veeleisend zijn, die ervoor openstaan om hun eigen onderzoek te doen (of iemand hebben die dat onderzoek voor hen doet), voor mensen die nieuwsgierig zijn en die openstaan voor nieuwe informatie. Dit boek is ook voor mensen die chronische en levensbedreigende aandoeningen hebben die nog niet door de conventionele standaardbehandelingen die hun artsen hen hebben voorgeschreven, zijn geholpen. En dit boek is voor degenen die beseffen dat geneeskunde patiëntgericht dient te zijn en niet gericht op winstbejag. Heel vaak ontmoet ik mensen die lijken te denken dat er geen andere manier bestaat. Dat als er een oplossing was hun arts er dan wel van op de hoogte zou zijn. Ik hoop dat je na het lezen van dit boek zult weten dat dit niet noodzakelijkerwijs het geval hoeft te zijn. Er bestaan vele uitstekende behandelingen waar je dokter niet van afweet."

Over de auteur:
Al meer dan twintig jaar is Julia Schopick auteur en pr-adviseur. Ze is tevens initiatiefnemer van de prijswinnende site/blog HonestMedicine.com. Toen haar man in 1990 een hersentumor kreeg, werd Julia zijn medisch pleitbezorger en begon ze over onderwerpen te schrijven die met gezondheid en geneeskunde te maken hebben.
Haar artikelen en columns zijn o.a. in het American Medical News, het British Medical Journal, in Modern Maturity en in de Chicago Sun-Times verschenen. Haar missie is om haar artikelen en pr-kennis in te zetten om de wereld over weinig bekende, maar veelbelovende behandelvormen via haar website, social media, haar presentaties en dit boek te informeren, en om mensen in hun keuzen in hun gezondheid te sterken.


Onderstaand een lijst, die we regelmatig hopen aan te vullen, van artsen die LDN kunnen voorschrijven:

Praktijk Sentebibu
www.huisartsenpraktijksentebibu.nl
Dr. A.J.R. van der Leij
Bijlmerdreef 657, 1102 RP Amsterdam
020 6912361

Acupunctuur praktijk Sentebibu
www.sentebibu.com
Dr. A.J.R. van der Leij
Dolderseweg 187, 3734 BJ Den Dolder
030 2293801

Medische Praktijk voor Leefstijlgeneeskunde
http://leefstijlgeneeskunde-ewalts.nl
Mevr. Dr. A. Ewalts
H. v. Viandenstraat 15, 3817 AA Amersfoort
Tel: 06 – 487 589 24

www.pro-sanum.nl
Praktijk voor holistische geneeskunde Pro Sanum
Dhr. Jan Knegt arts
Lingestraat 24A, 9725 GR Groningen
050 5262774

An van Veen (arts)
www.beterkliniek.nl
Helze 27
5662 JE Geldrop
040-7117337Video
Interview met Julia Schopick over haar boek Eerslijke geneeskunde
Er zijn nog veel meer video's beschikbaar over dit onderwerp.
Klik hier om ze te bekijken.

Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.